Trainingen

Maatwerk is waar we bij Tumbao voor staan. Dat geldt ook voor de trainingen die we aanbieden. We hebben een paar pijlers die we wekelijks aanbieden en trainingen die we in cyclus aanbieden. Wil je weten welke trainingen actief zijn? Kijk bij agenda. Trainingen die op dit moment niet actief zijn zullen weer starten in april 2022.

 

Boulderen (sportklimmen)

Boulderen helpt je in je lichaam te komen, je hoofd leegmaken en jezelf te ontdekken. We doen dit bij Boulderhal Grip in een kleine groep onder begeleiding van een gespecialiseerde coach. Hierbij kun je werken aan persoonlijke doelen vanuit je individuele hulpverleningtraject, óf alleen aansluiten omdat het te spannend is alleen te sporten. Ongedwongen helpen we je stappen te zetten op jouw tempo: jij als klimmer en jij als persoon.
Opgeven of verdere informatie is verkrijgbaar via info@stichtingtumbao.nl
 

Hulpverlening anders bekeken

Coachen vanuit je ziel, begeleiden bij levensvragen, wensen en dromen. Wil je leren zien wie de ander daadwerkelijk is en wat er zich in de kern afspeelt? Het lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Wil jij deze kunst meer beheersen, leren hoe we al jaren succesvol coachen in trajecten die binnen reguliere hulpverleningsorganisaties vastlopen? Sluit dan aan, elke 1e woensdag van de maand bij Koffiehuis Tumbao hebben we een avond voor professionals en mensen uit het werkveld.
Opgeven of verdere informatie is verkrijgbaar via info@stichtingtumbao.nl

 

educatie voor ouders, Diagnoses anders bekeken

We bieden een terug kerende cyclus aan voor groepjes van maximaal 8 ouders, 1x per 14 dagen. Hierbij staan we stil bij wat bepaalde diagnoses zeggen. Wat handig is als ouder om te weten over de wetenschappelijke kijk hierop. We staan vooral stil bij hoe je anders naar diagnoses kunt kijken en welke kracht er ligt in de beperking die gesteld is. We delen ervaringen, praktische tips en overige kennis. Samen met ouders geven we deze avonden vorm qua inhoud en er is volop ruimte voor vragen over jouw situatie.
Opgeven of verdere informatie is verkrijgbaar via info@stichtingtumbao.nl

 

In je eigen kracht

Wil je meer kennis over je eigen patronen en hoe je deze kunt doorbreken? Wil je meer weten over hoe jij je eigen brein kunt herprogrammeren en onder de 35? Dan is deze training iets voor jou: NLP voor jongeren. Zes avonden, één keer in de veertien dagen nemen we je mee de wondere wereld van NLP in en doorlopen we de basisprincipes met jou.
Opgeven of verdere informatie is verkrijgbaar via info@stichtingtumbao.nl

 

Pelgrimstocht ter bezinning van het leven

Mindfullnes en wandelen zijn alom bewezen als effectief bij depressie, maar het is veel meer dan alleen dat. Het helpt om na te denken over de zin van het leven, maar vooral ook hoe jij het leven in wil vullen! Alleen een pelgrimstocht vormgeven is soms lastig, dus bieden wij in april 2022 vier dagen de WALK of WISDOM aan inclusief overnachtingen in trekkerstenten. Je hoeft hier geen goede conditie voor te hebben, want ook hier bieden we het gebruikelijke maatwerk.
Opgeven of verdere informatie is verkrijgbaar via info@stichtingtumbao.nl